Slutbesiktning i Örnsköldsvik och Sundsvall

Vi på Krafthus kan nu meddela att vi framgångsrikt har slutfört byggnationen av Egenlokals projekt i Örnsköldsvik och Sundsvall. Dessa projekt har nyligen genomgått slutbesiktning, och vi är glada över att kunna säkerställa att de uppfyller höga kvalitetsstandarder och är redo att välkomna sina framtida ägare inom kort.

I rollen som projektledare har vi spelat en central roll i att leda och samordna arbetet för att säkerställa att allt har gått enligt plan. Vårt team har arbetat engagerat för att överträffa förväntningarna och leverera resultat som vi är stolta över.

Under detta projekt har vi samarbetat nära med våra partners och leverantörer för att säkerställa att de uppfyller dessa krav på bästa sätt. Samarbetet med Borga, DexEl, Essens Rör, Gconstruct och Frabe har varit en nyckelfaktor i att uppnå framgång. För ytterligare information om projekten eller för frågor, vänligen kontakta:

Pontus Lindström
Byggprojektledare, Krafthus AB
Telefon: 073 922 46 99
E-post: pontus.lindstrom@krafthus.se

”Jag ser fram emot att fortsätta vår positiva utveckling och arbeta tillsammans med våra kunder och partners för att skapa framgångsrika projekt inom bygg- och fastighetssektorn” - Säger Pontus Lindström, byggprojektledare Krafthus.

Läs mer om projekten
här: Sundsvall: https://www.egenlokal.se/projekt/ostra-birsta
Örnsköldsvik: https://www.egenlokal.se/projekt/galnas

2023-09-07 10:06
Dela