Framsteg i Norrtälje

Vi på Krafthus är glada att meddela att vårt senaste projekt i Norrtälje, där vi bygger 29 friköpta fastigheter åt EgenLokal, gör betydande framsteg. I denna byggnation, som vi projektleder, har vi nu fått väggarna på plats och bygget framskrider i en imponerande takt.

Det som verkligen sätter detta projekt i strålkastarljuset är vår användning av limträstomme. Detta är vår första satsning med limträstomme i Norrtälje och innebär att byggnaderna blir både robusta och miljövänligare.

"Vi är stolta över att vara en del av detta projekt och att arbeta med limträstomme är ett bevis på vårt åtagande att vara i framkant när det gäller byggteknik och hållbarhet," säger Pontus Lindström, byggprojektledare på Krafthus.

Detta projekt erbjuder inte bara moderna och hållbara fastigheter utan ger också företagare och privatpersoner möjlighet att äga sina egna lokaler, skräddarsydda efter deras behov.

Vi ser fram emot att fortsätta driva denna byggnation och skapa en hållbar framtid i Norrtälje tillsammans med Egenlokal.

För mer information om detta projekt och de framsteg vi gör, vänligen kontakta oss på Krafthus.

Pontus Lindström
Byggprojektledare, Krafthus AB
073 922 46 99
pontus.lindstrom@krafthus.se

Läs mer om Egenlokals projekt i Norrtälje; https://www.egenlokal.se/projekt/karlshojdens-industriomrade

2023-10-17 8:18
Dela