Plattan och asfalten på plats i Falun

Krafthus, går i framkant när det gäller att leverera högkvalitativa industriella byggnader. Vårt senaste projekt i samarbete med Egenlokal når nu en viktig milstolpe. Med plattan stadigt på plats och asfalten nyligen lagd kan vi med glädje berätta att monteringen av limträstommen kommer att påbörjas inom de kommande dagarna.

Projektet, som omfattar byggandet av 22 friköpta industrilokaler, presenterar en unik möjlighet för både privatpersoner och företag att investera i detta projekt. Varje lokal, med en storlek på 72 kvadratmeter, erbjuder optimala förhållanden för en mängd olika verksamheter.

Egenlokal, vår samarbetspartner i detta projekt, strävar efter att skapa en dynamiska och mångsidiga lokaler för företag och privatpersoner. Den förväntade inflyttningsperioden under första kvartalet 2024 närmar sig med stormsteg, och intresset för dessa moderna lokaler på Rissgårdsvägen växer stadigt.

Att investera i dessa industriella lokaler är inte bara en affärsmöjlighet utan även en investering i framtiden. Varje byggnad är utformad med hänsyn till kvalitet och funktionalitet för att möta dagens och morgondagens behov.


För ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig byggprojektledare Pontus Lindström på 073 922 46 99 alt. pontus.lindstrom@krafthus.se

2023-11-15 12:20
Dela