Krafthus projektleder HydX nya lokaler

Vi på Krafthus är glada över att ha fått förtroendet att ansvara för byggnationen av HydX:s nya lokaler på Öja verksamhetsområde i Ystad.

Lokalen kommer nyttjas som deras nya kontor och lager/monteringslokaler om cirka 4400 kvm LOA med tillhörande uppställningsytor om cirka 9000 kvm. Byggstarten för detta spännande projekt kommer äga rum under det tredje kvartalet 2023, och inflyttningen beräknas ske under det andra till tredje kvartalet 2024. HydX är Nordens ledande hydraulikföretag, känt för sin konkurrenskraft och innovation.

Sedan 2009 har de lockat maskinbyggare och entreprenörer över hela världen med sina högkvalitativa hydrauliklösningar. Genom att satsa på erfarna medarbetare och förstå kundernas behov, har HydX etablerat sig som en betrodd partner inom branschen. Som en del av Volito Automation fortsätter de att växa och leverera hydraulik av högsta standard.

”Det ska bli väldigt spännande att vara med i projektets framfart, vi ser fram emot att få arbeta ihop med HydX och möta deras förväntningar i detta projekt” – Säger Axel Smedberg, Byggprojektledare Krafthus AB

2023-05-11 12:59
Dela