Om oss

Krafthus är en helhetsleverantör inom kommersiella fastigheter med inriktning mot industri, lager, logistik och kontor. Med vår långa erfarenhet och vårt stora och etablerade kontaktnät bygger vi kundanpassade fastigheter över hela Sverige.

Vi vill vara mer än bara ett byggbolag. Därför erbjuder vi våra kunder allt från nyproduktion till projektutveckling, samarbeten och investeringsanalyser. Vi vill vara en komplett partner genom hela projektet, och håller kunden i handen hela vägen från start till mål.

Självklart tar vi vårt ansvar för miljö och omvärld i en bransch som är förenad med stora utsläpp och stor miljöpåverkan. Därför jobbar vi ständigt med produkt- och processutveckling för att skapa ett effektivt och hållbart byggande. Vårt mål är att vara en byggare som ligger i framkant för att med rent samvete kunna ta med byggbranschen in i framtiden. Ur ett större perspektiv hoppas vi att de byggnader som vi producerar kan bidra till en positiv utveckling och ekonomisk tillväxt som på sikt leder till bättre hälsa, bättre livsvillkor och ett bättre samhälle.

Vi är en del av Torngrund Group, en fastighets och byggkoncern som 2022 har en omsättning på ca 600 mkr och en balansomslutning på 300 mkr. Våra kontor hittar du i Stockholm och Nyköping.